Nazhah & Zulkarnain – Nikah|Sanding|Outdoor – SitiawanTelukBatik

Pengantin  : Nazhah & Zulkarnain
Tarikh  : 8 & 9 Feb 2008
Lokasi  : Sitiawan/Teluk Batik/Lumut

Kali ni teman meghantau ke Negeri Perak Darul Ridzuan iaitu Setiawan. Bandar yg maju dan bersih. Mmg bersih la, saya suka. Lama dah teman tok jalan² keluar KL utk shoot. Sebelum pergi pun teman dah xcited sebab biasanya kalau shoot kat luat KL ni, keadaan dia mesti lain. (Perak Style)

Menariknya majlis kali ini ialah semua tetamu yg datang akan dihidangkan dgn makanan secara hidang. Rasanya dah tak ada lagi yg buat style macam ni kat Mesia ni haha so mmg unik. Kami juga dihidangkan dengan Muzik Live Band dari murid² sekolah rendah yg digelar “Underage” atau bawah umur hehe. Layan gak tengok diaorang main.

Majlis ni dibuat dirumah nenek pengantin perempuan, almaklumlah Nazhah ni anak kesayangan nenek rupanya hehe dan majlis ini ramai dihadiri oleh golongan² pendidik dari serata perak kenapa..?? Almaklumla ayahnya Pengarah Pendidikan Negeri Perak (patutla majlis grand) huhuhu..

Apa pun travel ke Setiawan dan Teluk Batik utk shoot outdoor mmg best + pengantin sporting, korang mmg best…!!!

To G-ah and Zul, Selamat Pengantin Baru, moga cepat dpt anak hehehe..

  
 
 
 
 

Nak tengok lagi..?? klik sini —> http://flickr.com/photos/caplez/sets/72157604102386967/

Zizei Photo Design
http://caplez.fotopages.com
caplez@yahoo.com
019 -233 9291

One thought on “Nazhah & Zulkarnain – Nikah|Sanding|Outdoor – SitiawanTelukBatik

  1. […] (sebulan lebih sikit je ). Untuk rekod ini kali kedua saya berada di Teluk Batik selepas tugasan Nazhah & Zulkarnain beberapa tahun lepas. Menariknya saya masih ditempatkan di hotel yang sama seperti dulu. Bukan saja […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: