Zuhaira & Shahril – Nikah|Sandingan|Outdoor – Selayang Ulu Yam

Pengantin : Zuhaira & Shahril
Lokasi : Bandar Baru Selayang, Fasa 2
Tarikh : 23 Feb 2008

 
 
 
 
 

Assignment kali ini sangat seronok. Semuanya berjalan dalam satu hari. Dari awal pagi sampai lewat petang, penat oOooo tapi sangat best. Benda yg paling tak dilupakan masa nak buat sessi outdoor. Lokasinya Empangan Ulu Yam. Kawasan ni sebenarnya kereta tak bole bawak naik, tapi disebabkan nak jugak naik, saya bersama pengantin terpaksa menebalkan muka meminta kebenaran utk naik ke atas. Akhirnya kami berjaya muahahah..

Bila sampai atas, mmg kiteorang je yg ada, apa lagi mmg senangla buat kerja.

Pasangan pengantin ni sangat romantik sebenarnya, dalam apa jua event, ada saje ciuman antara mereka hehehe jeles i. :-D 😀

Nak tengok lagi klik sini —> http://flickr.com/photos/caplez/sets/72157604257273755/

Jom layanzz..

Nota tambahan : Nampaknya pengantin tak puas hati pasal tak post gambar banyak kat sini, so utk tidak menghampakan pengantin saya upload lagi.. hahaha

 
 
 

Pengarah Fotografi : Zizei
Zizei Photo Design
caplez@yahoo.com
019 – 233 9291

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: