Majlis Pertunangan | Safwah & Rizal | Selayang

Bulan penat saya dimulakan dengan entry ini, bermula dengan assignment ini dan 3 lagi dan mungkin ada penambahan akan menyusul. Almaklumlah musim orang kawin. Alhamdulillah rezeki saya murah. Terima kasih Allah.

Bakal pengantin ini sebenarnya adalah termasuk dalam satu kumpulan kawan baik saya semasa disekolah menengah dulu. Kalau diimbas, kite org selalu buat Study Group masa nak SPM dulu kat rumah Safwah ni la. Itu kisah 10 tahun dulu. Sebab itu kami sekumpulan bukan sahaja rapat, malah kami juga rapat dengan ibubapa Safwah ni.

Cuma sedihnya sebab Arwah Ayah Safwah – En Jamaludin tak dapat tengok anaknya bertunang dan bakal menjadi pengantin satu hari nanti. Ingat lagi bila arwah Ayah Safwah ni la yg bagi saya satu artikel pasal wanita yg kemudian saya abadikan dalam website saya ketika itu. Kalau rajin bole pegi sini -> http://www.geocities.com/caplez ruangan Fikir.

“Apepun sebagai seorang kawan lama, aku doakan kebahagian dan berkekalan hendaknya hingga ke jinjang pelamin utk ko Cep dan Rizal” dan tidak lupa ucapan ini, Welcome to the club” hehe..

 
 
 
 
 

Nak tengok lagi klik sini -> http://flickr.com/photos/caplez/sets/72157604911369035/

Enjoice..!!!

Zizei Photo Design
http://caplez.fotopages.com
caplez@yahoo.com
019 – 233 9291
Flickr Photo Stock -> http://flickr.com/photos/caplez/sets

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: