Has & Awang – Majlis Bertunang | Ampang

Bakal Pengantin : Has & Awang
Tarikh : 02 Ogos 2008
Lokasi : Ampang
Pengarah Fotografi : Zizei

Assalamualaikum. Lama dah rasanya tak update gambar baru kat sini. Untuk event kali ini, saya diamanahkan utk mengendalikan satu majlis pertunangan yang boleh tahan grandnya.

Sesuatu yg baik yg patut dicontohi, pasangan ini awal² lagi sudah menempah photographer mereka, saya la tu hehe. Makanya mudah bagi saya utk mengenali dan menyesuaikan diri bersama mereka dan keluarga mereka 😀 . Bukan apa utk sesuatu majlis, photographer dan klien perlu mengenali sesama sendiri sebaik²nya, kiranya mencari kemesraanlah sebelum photog tu boleh bekerja bersama utk mendapat dan mencipta moment² yg baik dan cantik.

Kami sekeluarga mendoakan berkekalan hendaknya hubungan ini hingga ke jinjang pelamin, InsyaAllah. “Jadi orang seberang ye kamu nanti bah”  (betul ke ayat saya)  :-D 😀

Jom layanzz.

 
 
 
 
 
 
 
 

Nak tengok lagi klik sini –> http://flickr.com/photos/caplez/sets/72157606800214886/

Zizei Photo Design
http://caplez.fotopages.com
caplez@yahoo.com
019 – 233 9291

Koleksi Gambar Kahwin Flickr -> http://flickr.com/photos/caplez/sets

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: