Anis & Asri – Bertunang | Segambut

Pengantin : Anis & Asri
Lokasi : Segambut
Tarikh : 11 Januari 2009
Official Photog : Zizei
Second Photog : Amer

Assalamualaikum..

Ini adalah assignment pembukaan utk tahun 2009. Utk majlis ini tempahan telah dibuat seawal 3 bulan sebelum. Kalau anda perasan kami pernah membuat satu tawaran promosi utk tahun 2009 pada hujung tahun lepas, dan Anis & Asri inilah pasangan bertuah yang pertama.

Majlis ini sepenuhnya bertemakan warna pink. Serba serbi pastinya pink. Dari baju, hantaran seterusnya ke bilik tidur semestinya pink, nasib baik nasi tak warna pink haha. Kenapa ye wanita dan pink tidak boleh dipisahkan.?? Anda saja yg tahu🙂🙂

Kepada peminat2 warna pink, jom kita layan koleksi Anis & Asri ini, mungkin dapat memberikan sedikit idea utk majlis anda. Saya percaya ramai peminat warna pink sedang membaca sekarang ni🙂🙂

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Khas utk peminat2 warna pink, hubungi kami dan dapatkan album pink istimewa ini.
Ekslusif hanya dengan Zizei Photography🙂

Nak tengok lagi klik sini -> http://www.flickr.com/photos/caplez/sets/72157613754739260/

Happy Wedding with Zizei

Url rasmi : http://www.zizeiazli.com/

Laman blog rasmi : https://photogpicisan.wordpress.com

Koleksi gambar @ Flickr: http://flickr.com/photos/caplez/sets

Koleksi gambar @ Fotopages : http://caplez.fotopages.com

Email/YM : caplez@yahoo.com

Call/Sms : 019 – 233 9291

Tagged , , , , , ,

6 thoughts on “Anis & Asri – Bertunang | Segambut

  1. acai says:

    waaaa, cun beb set ko ni zei..:)
    suka gile aku tengok album dia nih..lain dari yang lain..
    memang kreatif ko ni zei..
    perrghhh, dah ada 2nd photog tu..ajaklah aku tag zei..:)

    *zei, rajin2lah buat ‘tag’ dan ‘categories’ dlm entry blog ko nih..membantu search engine dan senang nak sorting nnti,hehe..

  2. tiadabernama says:

    i like pink….

  3. razicw says:

    12-24mm dah dalam genggaman,pasti lebih mantappp..

  4. Zizei says:

    razi: sabar belum beraksi lagi lens tu🙂, thanks bro sebab dpt hoya hahaha

  5. eeda says:

    brape yer pakej utk mekap tunang n gambar mcm atas ni??😉

  6. eeda says:

    sori, xder mekap kn? hehe. silap..haaa.. pakej foto mcm ni brape?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: