Lynn & Mawi – Lubok China/Pangkalan Balak/Melaka

Pengantin : Lynn & Mawi
Tarikh : 16 Ogos, 28 & 29 Nov 2008
Lokasi : Lubok Cina
Jurufoto : Zizei 

Assalamualaikum, salam ramadhan buat semua..

Entry kali ini berlangsung di Lubok China, dah lama rasanya tak outstation. Best kalau outstation ni jauh dari kesebokkan kota. Alam persekitarannya pun menarik dan unik. Terima kasih buat isteri tercinta sebab sudi menemankan saya utk trip kali ini, walaupun bukan sebagai shooter tapi sebagai inspirasi sanubari hehe 😀

Tahniah buat Lynn & Mawi kerana selamat melangsungkan hari pernikahan mereka. Majlis bersanding mereka hanya akan berlangsung pada bulan Nov nanti, maka dengan itu dapatlah kedua mempelai ini meraikan Ramadhan dan Syawal ini bersama dengan penuh keberkatan, ye takk..??

Sebagai buah tangan, saya upload sikit sebagai pengubat rindu gambar² masa majlis pernikahan hari tu..

Jom layanzz…

 
 
  
 
 
 
  
 

Jgn konpius. Entry di atas ditulis sebelum puasa dulu, baru sekarang ada masa nak update hehe

Hari yang dinanti telah tiba. Malam sebelumnya ada majlis berinai. Malam itu pengantin diangkat dan dijulang. Tak pasti pulak apa nama adat ini, tapi sememangnya meriah dengan percikan bunga api.

Dan paling meriah tentunya sesi outdoor keesokkan harinya. Dimana kami dibawa ke Pantai Pengkalan Balak. Huh sunset kat sini memang best, cukup buat saya teruja. Tengok saja gambar2 mereka, terutama aksi lompat tu hehe mmg sporting tak kisahlah kakak adik mak orang pun join hahaha.

Utk Lynn & Mawi, Selamat Pengantin Baru, Semoga kekal selamanya. Korang berdua mmg best..

Layannzzzz lagi..

 
 
 
 
 
 
 

Happy Wedding with Zizei

Url rasmi : http://www.zizeiazli.com/

Laman blog rasmi : https://photogpicisan.wordpress.com

Koleksi gambar @ Flickr: http://flickr.com/photos/caplez/sets

Koleksi gambar @ Fotopages : http://caplez.fotopages.com

Email/YM : caplez@yahoo.com

Call/Sms : 019 – 233 9291

One thought on “Lynn & Mawi – Lubok China/Pangkalan Balak/Melaka

  1. goOgirl says:

    wow, i suke yg second last pic…gempak cyot, so nice ur capture

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: