Rossa & Jarno – Wedding Solemnization KLCC

Pengantin : Rossa & Jarno
Tarikh : 22 Mac 2009
Lokasi : Masjid Asy-Syakirin
Jurufoto : Zizei
Jurufoto ke 2 : Amer

Assalamualaikum.

Pernikahan pasangan campur Melayu dan Holland ini sememangnya istimewa bagi saya, ini pertama kali saya melihat bagaimana upacara pernikahan melibatkan saudara baru kita. Pertama kali juga saya shoot Mat Salleh🙂 . Betullah kata org sesuatu yang menarik bila shoot Mat Salleh ini “skin tone” mereka yang senang nak edit. Putih melapakk🙂🙂

Jarno ni orang Belanda. Kalau ikutkan saya tidaklah asing sangat dgn org Belanda ni, sebab saya juga ada kawan yang berasal dari sana. Namanya Robin Van Persie tapi sekarang dekat London la sebab tengah berlatih utk Arsenal hahaha…

Upacara pernikahan ini mengambil masa lebih sikit kerana menggunakan dwi-bahasa. Kalau biasa majlis nikah penuh dengan emosi, gementar atau gemuruh tapi majlis ni lebih kepada santai dan kadang² menjadi kelakar sebab Jarno ni kena bercakap dalam bahasa melayu, satu pengalaman luar biasa yang tak akan saya lupakan.

To Rossa and Jarno – Congratulation on your solemnization ceremony.

Koleksi penuh mereka di sini -> http://www.flickr.com/photos/caplez/sets/72157616567255903/

 
 
 
 
         
 
 
 
 

Happy Wedding with Zizei

Url rasmi : http://www.zizeiazli.com/

Laman blog rasmi : https://photogpicisan.wordpress.com

Koleksi gambar @ Flickr: http://flickr.com/photos/caplez/sets

Email/YM : caplez@yahoo.com

Call/Sms : 019 – 233 9291

Tagged , , , ,

4 thoughts on “Rossa & Jarno – Wedding Solemnization KLCC

  1. myklikers says:

    weh dah ader wide angle ka??? waaaa sonok2 aku mau beli gak tapi tade seng huhuhu papepon nice version here!~ rase macam lowlight giler tgok keadaan gamba tuh hehe

  2. kecik says:

    hahaha myklikers tu aku aka kechik tau.. silap tukar nama la pulok..
    aku mau ikot tag ngan ko lagi bole tak bro???? bole laaa =P

  3. Acaii says:

    caaiiitttt, van persie konon,hahahahah..
    btw, nice picture sifu zizei..dah angkat UWA lens nampak..
    gambar memang makin mantap, jeles siot aku,huhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: