Iza & Faizal – Klang

Pengantin : Iza & Faizal
Tarikh : 18 & 19 April 2009
Lokasi : Klang
Jurufoto : Zizei
Jurufoto ke 2 : Amer

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.

Jumpa lagi kita di dalam musim yg teramat bizinya ini, almaklumlah musim mengawan sudah tiba. Nak update blog pun tak sempat.

Alhamdulillah rezeki utk musim cuti persekolahan tengah tahun 2009 ini telah terisi sejak bulan 12 tahun lalu lagi. Termasuklah pasangan comel ini Iza dan Faizal. Ingat lagi masa jumpa Iza dekat Central Market tahun lepas – pejam celik, pejam celik dah sampai masa. Rasa cepat je masa berlalu.

Suka tengok pasangan ni, teruatama bila aksi2 Faizal yg suka menyakat si Iza ni. Gurauan2 sebegini baik utk mendapatkan moment yg cantik. So kepada bakal pengantin, jgn malu2 atau segan2 nak usik atau sakat pasangan anda di atas pelamin, yelah ada org malu2 segan nak usik pasanganya depan khalayak ramai, tapi sebenarnya nakal gila hehehe

So enjoy..

 
  
 
 
 
 
 
 

Koleksi penuh Iza dan Faizal di sini -> http://www.flickr.com/photos/caplez/sets/72157618810809570/

Happy Wedding with Zizei
Url rasmi : http://www.zizeiazli.com/
Laman blog rasmi : https://photogpicisan.wordpress.com
Koleksi gambar @ Flickr: http://flickr.com/photos/caplez/sets
Email/YM : caplez@yahoo.com
Call/Sms : 019 – 233 9291

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: