Nurul Izza & Dr Taufiq Khalila – Shah Alam | Wedding Photography

Pengantin : Nurul Izza & Dr Taufiq Khalila
Tarikh : 1 & 2 May 2009
Lokasi : Shah Alam
Photog : Zizei
2nd Photog : Amer

Salam kembali.

Saya tau ramai yg tertunggu entry utk pasangan ini. Saya tengok dekat Blog Stats saya ramai yg meng”google” utk pasangan Nurul Izza dan Dr Taufiq Khalila ini. Kini masanya telah tiba, saksikan.

Memang seronok bersama mereka pada cuti hari pekerja tempoh hari. Keluarga yang baik hati, sanak saudara yang ceria, kawan-kawan yang gila-gila dan pastinya pasangan pengantin yang sangat sporting – senyuman yg tidak pernah lekang dari bibir. Sememangnya ini semua membuatkan saya tidak kering idea dan terus menekan butang shutter tanpa rasa penat dan lapar.

Satu pengalaman yang luar biasa utk dikongsi bersama. Banyak moment yang berjaya dicipta selain candid yang berjaya dirakam. Jadi apa lagi jom layan koleksi mereka –

Utk aksi behind the scene klik sini

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Koleksi penuh mereka di sini -> http://www.flickr.com/photos/caplez/sets/72157619181490813/with/3596257293/ 

Happy Wedding with Zizei
Url rasmi : http://www.zizeiazli.com/
Laman blog rasmi : https://photogpicisan.wordpress.com
Koleksi gambar @ Flickr: http://flickr.com/photos/caplez/sets
Email/YM : caplez@yahoo.com
Call/Sms : 019 – 233 9291

3 thoughts on “Nurul Izza & Dr Taufiq Khalila – Shah Alam | Wedding Photography

  1. kecik says:

    macam biasa.. langit tu edit la bro.. lain kan wane birunyer?? tade spesel dari kamera pong.. tgh blaja gak nk dapat da real color huhu.. gamba bro pon okkay gak.. boley dipanggil sipoo jugak.. hehehe masyuuuuk! smoga allah memberkati mu.. =)

  2. shaifulsafar says:

    nice captured pics! caiyok2… hehehe

  3. kak nurul says:

    cantik la izza.. tak puas tgk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: