Iwan & Dina – Majlis Perkahwinan & Khatam Al-Quran – Taman Batu Muda & Serdang

Pengantin : Iwan & Dina
Tarikh : 6, 7 & 13 Jun 2009
Lokasi : Taman Batu Muda & Serdang
Photog : Zizei

Salam kembali.

Habis je tugasan di Rembau saya terus bergegas balik KL, sebab malam tu jugak kena shoot nikah untuk pasangan ini Dina & Iwan. Lokasi Taman Batu Muda Batu Caves tak jauh pun dari Selayang.

Dieorang ni berjumpa dari dunia cyber, berkenalan bercinta dan berkahwin. Kira kaki chatting la dieroang ni. Itulah jodoh, bila dah tertulis ia akan datang dari mana saja. Nanti saya cerita pulak pasal pengantin yg mula2 jumpa kat stesen LRT dan kemudian kahwin, jgn tak tau..

Outdoor Session masa ni kitaorg buat kat Taman Metropolitan Batu. Masa ni dalam pukul 5, nasib kiteorang baik sebab takde org masa ni. ­Tips utk pengantin kalau nak buat outdoor kena cari tempat yang tak ramai orang, samada nak buat awal ataupun mmg lokasi tu takde org, sebab kalau ada org lain susahlah, takkan dalam gambar korang ada orang lain pulak kan? atau takkan korang nak halau org tu supaya keluar dari framing gambar pulak haha tempat public beb tak pasal jekk..

Selamat pengantin baru buat Iwan & Dina dan terima kasih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Koleksi penuh mereka di sini -> http://www.flickr.com/photos/caplez/sets/72157621789600905/

p/s – Aina semakin membesar. Walaupun belum 2 tahun, tapi ketinggiannya mengalahkan budak yang umur 3 tahun. Gambar terbaru Aina kat Taman Metropolitan Batu, tapi masa ni hari lain la..🙂

 
 
main buaian pun kena beratur ke..??
“main buaian pun kena beratur ke..??”

Nota kaki – Tempahan utk bulan Okt, Nov dan Dis 2009 sudah dan sedang dipenuhi. Kekosongan tinggal beberapa slot sahaja lagi, so kepada yang masih berkira2 tu, jgn fikir panjang lagi jumpa saya utk close deal.🙂

Happy Wedding with Zizei
Url rasmi : http://www.zizeiazli.com/
Laman blog rasmi : https://photogpicisan.wordpress.com
Koleksi gambar @ Flickr: http://flickr.com/photos/caplez/sets
Email/YM/FB : caplez@yahoo.com
Call/Sms : 019 – 233 9291

­

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: