Azrini dan Nasrul – Selayang & Dewan Risda

Pengantin : Azrini dan Nasrul
Tarikh : 17 & 18 Okt 2009
Lokasi : Selayang & Dewan Risda Ampang

Assalamualaikum..

Teaser berikutnya. Lagi perkahwinan tentera. Kali ini antara Azrini dan Nasrul. Kalau sebelum ini dah ada tentera darat Hashimah dan Kapten Fahezal kali ini tentera laut pula. Darat sudah, laut pun sudah mana tau ada rezeki dapat tentara udara pulak lepas ni, baru lengkap😀😀

Kan best kalau saya dapat shoot outdoor dekat dalam kawasan pangkalan tentera dekat Lumut tempat Nasrul ni bekerja, berlatar belakang kapal-kapal tentera laut atau pangkalan tentera di Sg Besi berlatar belakang kapal-kapal terbang perang..?? ada ke? dan boleh ke..?? :D:D Dalam mimpi la kot hehehe..

Nota Kaki : Ada tawaran nak bawak Aina untuk photo kids shoot tetapi telah ditolak oleh managernya (sayalah tu) kerana sebarang tawaran terpaksa ditolak kerana Aina hak ekslusif Zizei Photography hahaha…

Jom layan gambar Azrini dan Nasrul. Masa ni tengah musim bunga😀😛

Happy Wedding with Zizei
Url rasmi : http://www.zizeiazli.com/
Laman blog rasmi : https://photogpicisan.wordpress.com
Koleksi gambar @ Flickr: http://flickr.com/photos/caplez/sets
Email/YM/FB : caplez@yahoo.com
Call/Sms : 019 – 233 9291

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: