Hasnul & Noor Azleenawati – Bukit Sentosa Rawang

Pengantin : Noor Azleenawati & Hasnul
Tarikh : 11 Okt 2009
Lokasi : Bukit Sentosa Rawang
Asistant Photog : Amer

Assalamualaikum

Malaysia sekarang winter. Nampak dari tingkap salji turun lebat haha. Minggu ni saya akan ke Endau Johor untuk satu tugasan. Macammanalah agaknya cuaca di sana, harap-harap cuaca baiklah hendaknya.

Satu perkara yang menarik menjadi seorang jurugambar perkahwinan bila dapat pergi ke satu tempat yang tidak pernah terfikir untuk sampai. Tak tau kenapa tapi saya sangat teruja untuk sampai ke sana. Seronok untuk keluar dari Kuala Lumpur, keluar dari kesebukkan kota cewahh. Doakanlah kami sekeluarga selamat pergi dan balik😀

Ok minggu ketiga raya diteruskan dengan entry kali ini. Minggu sebelumnya untuk sebelah perempuan dibuat di Dewan Risda Ampang, majlis bertandang pula berlangsung di Bukit Sentosa Rawang. Lebih gila lebih ceria haha. Yelah kalau sebelum ni kaum keluarga belum cukup kenal, tapi bila dah kenal nampak kamera je terus posse padahal kad pun belum masuk lagi hehe.

Kepada mereka yang masih pening untuk memilih warna tema apa yang sesuai untuk majlis perkahwinan korang, saya cadangkan untuk pilih warna cerah sama macam citarasa pasangan ini. Cerah, Light and Ez .. Warna-warna cerah ni cantik sebab boleh masuk dengan apa saja warna background + edit pun senang. Pilihan saya dah tentu putih atau silver. Gold pun ok. I like..😀

Akhir sekali tahniah untuk Hasnul dan Naza korang memang best gilaaa, serius beb. Seronok dapat jumpa dan kenal korang. Gila dan Ceria haha..

Jom layanzz..

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Koleksi penuh mereka di sini -> http://www.flickr.com/photos/caplez/sets/72157622464136971/

Nota kaki : Kalau di Endau nanti nama pengantinnya sama, untuk tahun depan saya ada pasangan pengantin yang namanya seakan-akan sama dengan saya. Azizi, Azi dan Zizei, haha confirm 3 orang ni akan pening nanti haha.

Terima kerana membaca dan menonton😀😀

Happy Wedding with Zizei
Url rasmi : http://www.zizeiazli.com/
Laman blog rasmi : https://photogpicisan.wordpress.com
Koleksi gambar @ Flickr: http://flickr.com/photos/caplez/sets
Email/YM/FB : caplez@yahoo.com
Call/Sms : 019 – 233 9291

Tagged , ,

One thought on “Hasnul & Noor Azleenawati – Bukit Sentosa Rawang

  1. […] Jom kita enjoy layan gambar-gambar mereka ini, untuk sambungan sebelah lelaki di Bukit Sentosa Rawang klik sini […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: