Maisarah & Najib – Taman Medan Petaling Jaya

Pengantin : Maisarah & Najib
Tarikh : 28 & 29 Nov 2009
Lokasi : Taman Medan Petaling Jaya
Outdoor : Taman Jaya Petaling Jaya

Satu soalan popular yang selalu pengantin Tanya – “Macammana nak dapat gambar cantik, apa perlu pengantin buat..??” Jawapan yang selalu saya jawab iaitu ada perlu enjoy di depan kamera. Enjoy macammana..?? enjoy macam pasangan ni.😀

Enjoy yang dimaksudkan ialah korang perlu bersuka ria di depan kamera macammana korang bersuka ria bersama rakan-rakan. Mengikut kata Najib, Maisarah buat research pasal posing, beli majalah dan sebagainya. Sebab tu bila depan kamera, bila saya cakap “one more” dengan sendirinya dia akan tukar pose baru, walaupun saya hanya perlukan posse yang sama untuk 2 kali snap. Hebatkan..?? hehe..

Nantikan kehebatan kedua-dua pasangan ini. Tungguuu…

P/s- Terima kasih sebab tak pernah sepanjang menjadi photog saya dapat T-Shirt. Terima kasih banyak buat keluarga pengantin. Anda memang sporting.

 
 
 
 

Perasan tak train atas tu..? Nak tunggu dia datang huh cabaran..

Nak tengok lagi, klik ke Facebook Fan Page saya.

Happy Wedding with Zizei
Url rasmi : http://www.zizeiazli.com/
Laman blog rasmi : https://photogpicisan.wordpress.com
Koleksi gambar @ Flickr: http://flickr.com/photos/caplez/sets
Email/YM/FB : caplez@yahoo.com
Call/Sms : 019 – 233 9291

Tagged , ,

3 thoughts on “Maisarah & Najib – Taman Medan Petaling Jaya

  1. cikpingu says:

    i like….
    tp cmne nk bg psngan 2 nmpk sempoi dlm gmbr.. pdhal org nye xsempoi pun.. adussss

  2. Zizei says:

    kadang2 kita je rasa benda2 pelik atau tak kena macam tu, tapi org lain tengok ok je, biasala manusia, tengok gambar sendiri ade je tak kena, tapi bile tengok org lain ok pulak😀.. yang penting have fun.. hehe

  3. kak long says:

    nak tgk gambar maisarah yg lain..bile nak update ni? sepupu dari melaka…hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: