Haslina & Helmi – Taman Batu Muda, Jalan Ipoh KL

Pengantin : Haslina & Helmi
Tarikh : 5 & 6 Disember 2009
Lokasi : Taman Batu Muda, Jalan Ipoh KL

Assalamualaikum.

Semua orang pasti ada kisah cinta tersendiri. Kalau diimbau dan diimbas mesti ada yang tersenyum teringat kisah-kisah lama percintaan korang. Betul tak..?? Nak tau permulaan kisah cinta saya. “Peristiwa tepi Divider” haha. Biasala zaman merempit dulu mana lagi tempat yang popular kalau bukan divider. Dengan moto 125Z ketika itu, tatkala bersama rakan-rakan, ketika itula datang dan berlalu seorang gadis yang ketika ini sudah menjadi suri hati ku hahaha pheewiitt….

Sebenarnya saya nak kongsi kisah cinta untuk pasangan entry kali ini. Cinta Antara Blok. Percintaan yang terjalin hanya beberapa tingkat dan pintu dari rumah mereka hehe.

Sedikit teaser utk tatapan semua😀

 
 

Tunggu entry penuh untuk saya kongsi kisah macammana mereka hampir ditakdirkan tinggal sebelah menyebelah. Haha..

Untuk terkini boleh klik sini

Nota Kaki : Harga pakej akan dinaikkan bermula 1 January 2010. Tempah sekarang sebelum 31 Disember 2009 jika ingin mendapat penjimatan. Ada beberapa minggu sahaja lagi, bijaklah berbelanja.😀

Happy Wedding with Zizei
Url rasmi : http://www.zizeiazli.com/
Laman blog rasmi : https://photogpicisan.wordpress.com
Koleksi gambar @ Flickr: http://flickr.com/photos/caplez/sets
Email/YM/FB : caplez@yahoo.com
Call/Sms : 019 – 233 9291

2 thoughts on “Haslina & Helmi – Taman Batu Muda, Jalan Ipoh KL

  1. Acaii says:

    Salam zei,
    caaiiittt, cerita separuh jalan..ceritalah lagi zei kisah percintaan ko,hehe..naklah gak aku baca:) nice teaser zei..:) zei, ko nak tips kaler tak? hehe..ada masa ym aku ek🙂 all the best bro!!

  2. Zizei says:

    salam aaii

    hahaha.. takleh citer panjang2 la😛 ..
    ok acaii, roger… hahah tak sabar ni nak tau huhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: