Maisarah & Najib – Taman Medan Kuala Lumpur

Pengantin : Maisarah & Najib

Tarikh : 28 & 29 Nov 2009

Lokasi : Taman Medan Petaling Jaya

Outdoor : Taman Jaya Petaling Jaya

Assalamualaikum.

Ok ini tugasan terakhir utk bulan Nov lepas yang sticky albumnya telah selamat dihantar ke tangan pengantin. Ingatkan lagi masa saya jumpa dengan pasangan pengantin ni, waktunya tengah malam dekat Burger King Mutirara Damansara. Mula-mula nak jumpa kat McD tapi dah tutup. Satu-satunya pengantin paling lewat yang pernah saya jumpa. Najib bekerja di Labuan so masa cutinya di Malaysia sangat terhad, jadi nak taknak kenalah jumpa tengah malam haha.

Yang pasti keluarga Maisarah ni memang sporting, siap nyanyi lagu “Potong” masa Potong Kek, memang sempoi, tengok gambar group photo kat bawah tu pun dah boleh tau. Cayalah..

Akhir kata selamat pengantin baru buat Najib dan Maisarah, semoga berkekalan selamanya.

Tips lagi : Sekiranya korang tak tau macammana nak buat map ke rumah atau majlis korang, saya cadangankan korang tiru je map dalam maps.google.com kerana sepanjang saya menjadi photog memang sudah menjadi kewajipan sebelum datang untuk sesuatu tugasan, mesti google dulu map, dan map dalam kad undangan untuk pengantin Maisarah dan Najib ini memang sama macam google map, sangat2 membantu dan menyenangkan.

Jom layan aksi-aksi mereka..













Untuk koleksi penuh klik sini

Nota kaki : 2 minggu terakhir untuk tahun 2009 ni memang sangat memenatkan. Penat untuk tugasan 3 hari bersama Halim dan Fadzlin pun belum hilang, tambah lagi dengan 3 hari lagi bertugas untuk pasangan Najib & Syikin – Najib ialah Ketua Pemuda Masjid dan Syikin gadis iras Maria Arshad haha. Nantikan teasernya tungguuuu😀

Nota Kaki 2 : Peringatan kepada mereka-mereka yang pulang selepas mengambil album dari saya, pastikan anda berhenti tepi kalau nak tengok album, jgn toleh ketika memandu karang tak pasal bang kereta depan hehe tak gitu Najib.

Happy Wedding with Zizei

Url rasmi : http://www.zizeiazli.com/

Laman blog rasmi : https://photogpicisan.wordpress.com

Koleksi gambar @ Flickr: http://flickr.com/photos/caplez/sets

Email/YM/FB : caplez@yahoo.com

Call/Sms : 019 – 233 9291

Tagged , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: