Haslina & Helmi – Happy Wedding Story

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Assalamualaikum.

Pernah tak anda terfikir yang anda mungkin bercinta dan berkahwin dengan jiran sebelah rumah anda? Jiran betul-betul sebelah. Bayangkanlah, nak keluar dating tunggu depan pintu je, balik dari dating naik tangga atau lif sama-sama, takdelah risau sangat kalau setakat hantar kat bawah kan. Haha.

Itulah yang hampir terjadi untuk pasangan ini bila mereka ditakdirkan mendapat undian untuk tinggal sebelah menyebelah. Tapi kerana cinta, mereka berkorban untuk tinggal lebih jauh hehe. Kalau tak lepas kahwin agaknya dipecahkan kot dinding rumah tu macam cerita Masam-Masam Manis.😀

Ada orang cakap lelaki susah untuk senyum. Dan ada juga org cakap kalau jumpa lelaki yang senang senyum maknanya anda seorang photographer yang sangat bertuah. Ye ke? Memang saya bertuah mendapat pasangan ini. Sangat ceria dan romantis. Dari hari majlis sampailah ketika edit gambar saya tersenyum je tengok gambar-gambar mereka.

Selamat pengantin baru untuk Haslina dan Helmi.😀

Nota kaki : Bila bercakap pasal outdoor semua orang ingat taman. Taman taman dan taman. Outdoor di atas dibuat dikawasan rumah perantin je, beberapa meter dari khemah. Jadi tak perlu susah-susah nak cari taman berkilometer jauhnya hehe. Cubalah..😀

Untuk koleksi penuh boleh tengok di sini(flickr) atau disini(facebook).

Happy Wedding with Zizei
Url rasmi : http://www.zizeiazli.com/
Laman blog rasmi : https://photogpicisan.wordpress.com
Koleksi gambar @ Flickr: http://flickr.com/photos/caplez/sets
Email/YM/FB : caplez@yahoo.com
Call/Sms : 019 – 233 9291

Tagged , , ,

One thought on “Haslina & Helmi – Happy Wedding Story

  1. ina says:

    great pic!!!!!mmg puas ati…thanks en zizie:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: