Fahmi & Zakiah – Pre Wedding di Dataran Merdeka KL

Pengantin : Fahmi & Zakiah
Lokasi : Datang Merdeka Kuala Lumpur
Tarikh : Januari 2010
Photog : Zizei

 
 
 
 
 
 
 
 
  
 

Assalamualaikum.

Entri di atas mengingatkan saya akan satu tugasan dulu (klik sini). Suatu waktu dulu yang meninggalkan kesan kepada karier sambilan saya sebagai Wedding Photographer. 

Lokasi untuk tugasan ini betul-betul di tengah-tengah Kuala Lumpur. Dah lama duduk KL tapi pertama kali shoot di Dataran Merdeka. Rasanya tak habis pusing lagi tempat ini, macam nak ulang lagi je shoot kat sini, memang best lokasinya. Pengantin pun best, ups bakal pengantin sebenarnya hehe.

Buat Fahmi dan Zakiah jumpa korang lagi nanti😀

Lagi gambar di flickr dan di facebook saya.

Nota Kaki : Ada orang bertanya kepada saya, berapa lama masa diambil untuk menyiapkan sesuatu album perkahwinan. Mengikut ISO yang telah saya tetapkan pengantin akan mendapat album seawal 30 hari selepas majlis. Hanya 30 hari diperlukan untuk pengantin memilikinya seumur hidup.

Tagged , , ,

2 thoughts on “Fahmi & Zakiah – Pre Wedding di Dataran Merdeka KL

  1. […] dengan prewedding, teaser dan kini full entry, selesai sudah majlis penuh gilang gemilang untuk pasangan ini. Meriah, […]

  2. […] ini berakhirlah entri untuk pasangan ini. Dari prewedding, teaser, majlis pernikahan, bersanding sehinggalah ke majlis bertandang ini. Terima kasih banyak […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: