Najib & Syikin – Cheras & Klang

Pengantin : Najib & Syikin
Tarikh : Dis 2009
Lokasi : Cheras & Klang
2nd Photog : Amer





















Asal dari kampung, assalamualaikum..

Tugasan terakhir untuk 2009. Minggu terakhir sebagai penutup tirai tahun 2009 yang penuh dengan keindahan.

Ini kali kedua saya bersama Najib dan keluarga. Pertamanya pada tahun 2007 majlis perkahwinan kakaknya Aishah & Ridza. Alhamdulillah kerana masih diberi kepercayaan. Tempahan pun di buat awal. Terima kasih..

Kalau dulu tak ramai kenal, kali ini bukan saja saudara mara, jiran tetangga pun dah kenal β€œawak ni dulu cameraman Aishah kan.? Ha tangkap gambar makcik, gambar makcik tu pun awak ambik yeβ€πŸ˜€πŸ˜€

Outdoor kali ni kita orang buat kat depan pagar Istana Klang Negeri Selangor, almaklumlah istana kawasan larangan kan, kat pagar pun jadi la. Tengok dari luar memanglah cantik, kalau lah dapat masuk alangkah seronoknya.

Kepada semua kaum keluarga Najib dan Syikin. Terima kasih banyak kerana layanan yang cukup baik semasa di Cheras mahupun di Klang. Terima kasih banyak yer..πŸ˜€

Banyak lagi koleksi mereka di flickr dan facebook saya.

Nota lutut : Ada ke patut Arsenal kena lawan semua big 4 berturut-turut. First round takde pulak macam ni. Tak patut, mentang2 Arsenal tengah on form sekarang ni, isk tak aci betullah…πŸ˜›

Nota kaki : Vote for kecik Raja Lawak – asal dari kampung, assalamualaikum..πŸ˜€

Happy Wedding with Zizei
Url rasmi : http://www.zizeiazli.com
Laman blog rasmi : https://photogpicisan.wordpress.com
Koleksi gambar @ Flickr: http://flickr.com/photos/caplez/sets
Koleksi gambar @ Fotopages : http://caplez.fotopages.com
YM/FB : caplez@yahoo.com
Email : zizeiazli@gmail.com
Call/Sms : 019 – 233 9291

Tagged , , ,

4 thoughts on “Najib & Syikin – Cheras & Klang

  1. alidahlan says:

    1st time masuk blog zizei.. jalan2 di forum td.. ur work is good…. byk idea yang menarik…

  2. Zizei says:

    alidahlan : thanks bro sebab sudi singgah kat blog buruks ni.. hehehe ;D

  3. yaR-t says:

    bro….nice capture…kaGum ngan anak2 melayu yg makin maju…tahniah!

  4. liz says:

    salam.. sy berminat dgn hasil kerja zizei.. boley tak emailkan sy pakej fotografi yg ade.. majlis sy di klang 5 mac 2011. berapa caj pengangkutan dan ambil tempahan lg x? tq

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: