Perkahwinan di Kampung Pengantin | Sarah & Hafiz















Assalamualaikum..

Tugasan di atas saya bersama dua orang anak muda yang cukup berbakat yang menggelarkan diri mereka sebagai Myklikers. Terima kasih sebab sudi bawak aku shoot kat Kampung Pengantin ni. Memang cantik tempat ni, luas.

Malam itu memang ramai photographer, termasuk saya dan Myklikers ada lagi satu group jurugambar dan bila dikira dengan jari kesemua kami berjumlah 8 orang. Bagusnya semua bekerja tanpa masalah, bijak mencari angle masing-masing. Yelah bila ramai-ramai bekerja untuk satu tujuan yang sama, memang selalu kita dengar banyak berlaku pergeseran. Jadi jangan gaduh-gaduh, tenang semuanya pasti ok.😀

So kepada sesiapapun samada anda photog rasmi atau pun tidak rasmi, hormati semua orang yang berada di sekeliling kita. Ye, memang kita ditugaskan mengambil gambar tapi ingat ada orang lain yang ingin melihat pengantin tersebut. Jadi beri laluan bila perlu. Bila semua bekerja dengan tenang dan senang, semuanya akan lebih mudah dan pasti majlis berjalan baik.

Koleksi penuh mereka di flickr dan facebook saya.

Ada banyak teaser nak kongsi, tapi belum berkesempatan nak tayang kat sini. Kalau nak cepat boleh klik kat facebook friend page (fan page) saya tu.

Jumpa lagi terima kasih kerana sudi membaca😛

Happy Wedding with Zizei
Url rasmi : http://www.zizeiazli.com
Laman blog rasmi : https://photogpicisan.wordpress.com
Koleksi gambar @ Flickr: http://flickr.com/photos/caplez/sets
Koleksi gambar @ Fotopages : http://caplez.fotopages.com
YM/FB : caplez@yahoo.com
Email : zizeiazli@gmail.com
Call/Sms : 019 – 233 9291

Tagged , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: