Harris & Haslina Wedding – Masjid Besi dan Pullman Putrajaya – teaser

Pengantin : Harris & Haslina
Lokasi : Majis Besi, Jambatan Putra, Pullman Putrajaya
Tarikh : Feb 2010
Assistant Photog : Faidhi









Assalamualaikum..

Pejam celik, pejam celik dah hampir 20,000 hits blog ini. Terima kasih kepada anda yang mungkin tidak sengaja atau sengaja selalu ke sini. Semoga anda mendapat sesuatu yang baik dari sini. Saya cuba untuk berkongsi apa saja yang dirasakan baik khususnya buat bakal pengantin semua😀

Teaser berikutnya – Putrajaya. Lokasi yang sangat cantik. Tugasan bermula untuk Pernikahan di Masjid Tuanku Mizan (Masjid Besi) dan Outdoor di Jambatan Putra dan Pullman Putrajaya. Memang seronok. Semua adik beradik termasuk ipar duai turun join sekali untuk sessi outdoor ni, memang layan diaorang ni…😛

Nantikan entry penuh sebab banyak gambar-gambar menarik untuk dikongsi nanti. Tunggu ye😀

Nota Lutut : Saya deman tiga hari. Biasa satu hari demam dah kebah. Tapi kali ni lain macam. Tadi dah pergi hospital dah check darah, Alhamdulillah bebas denggi. Doakan kesihatan saya.

Nota Kaki : Cuba tengok gambar dibawah. Lokasi outdoor ni hampir sama dengan lokasi outdoor yang saya pernah shoot masa di Endau dulu. Perasan tak.?? Tunggu teaser berikut nanti..

Happy Wedding with Zizei
Url rasmi : http://www.zizeiazli.com
Laman blog rasmi : https://photogpicisan.wordpress.com
Koleksi gambar @ Flickr: http://flickr.com/photos/caplez/sets
Koleksi gambar @ Fotopages : http://caplez.fotopages.com
YM/FB : caplez@yahoo.com
Email : zizeiazli@gmail.com
Call/Sms : 019 – 233 9291

Tagged , , , , , , , ,

One thought on “Harris & Haslina Wedding – Masjid Besi dan Pullman Putrajaya – teaser

  1. titi ja says:

    beb……………….u all mmg best giler arrr:O

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: