Fahmi & Zakiah – Wedding Outdoor Tanjung Harapan Klang

Pengantin : Fahmi & Zakiah
Lokasi : Klang & Tanjung Harapan Pelabuhan Klang
Tarikh : Feb 2010









Assalamualaikum.

Satu ayat yang boleh saya gambarkan untuk tugasan kali ini iaitu GRAND. Serius beb memang grand dengan majlis, pakaian, keluarga dan paling penting pengantinnya. Beberapa hari yang memenatkan bila kena ulang alik Klang campur sesat bagai huh tapi sangat berbaloi-baloi.

Tunggu entry penuh sebab banyak banyak gambar yang saya akan kongsikan. Tunggulaaa😀

Dua kali kita orang sesat sebenarnya masa nak pergi Klang tapi nasib baik Google Map/GPS tolong. Ok jom saya terangkan macammana korang boleh gunakan teknologi ini secara percuma. Bayar internet je, ala celcom baru RM38 sebulan.

Kepada pengguna Nokia E71 (model atau brand lain boleh juga rasanya), apa yang korang perlu buat hanya download application Google Maps dari Google.com dalam handphone anda. Secara automatiknya korang dah ada GPS. Cari lokasi mana korang nak dan ikut saja anak panah yang ada. Memanglah senang, best dan sangat-sangat membantu. Yang pastinya ianya percuma sampai bila-bila. Photographer perlu ada benda ni.

Memang ada GPS dalam Nokia E71 tapi hanya untuk sementara je, lepas tu dah kena bayar lain. Dan lagi google maps lebih detail dan tepat. Cubalahh..

Jumpa lagi terima kasih kerana sudi membaca😀

Happy Wedding with Zizei
Url rasmi : http://www.zizeiazli.com
Laman blog rasmi : https://photogpicisan.wordpress.com
Koleksi gambar @ Flickr: http://flickr.com/photos/caplez/sets
Koleksi gambar @ Fotopages : http://caplez.fotopages.com
YM/FB : caplez@yahoo.com
Email : zizeiazli@gmail.com
Call/Sms : 019 – 233 9291

Tagged , , , , , , ,

2 thoughts on “Fahmi & Zakiah – Wedding Outdoor Tanjung Harapan Klang

  1. […] dengan prewedding, teaser dan kini full entry, selesai sudah majlis penuh gilang gemilang untuk pasangan ini. Meriah, […]

  2. […] ini berakhirlah entri untuk pasangan ini. Dari prewedding, teaser, majlis pernikahan, bersanding sehinggalah ke majlis bertandang ini. Terima kasih banyak buat […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: