Muhaini & Syed Mas Putra wedding Cheras

Pengantin : Muhaini & Syed Mas Putra
Lokasi : Cheras
Tarikh : Fab 2010











Assalamualaikum..

Sememangan majlis perkahwinan itu sangat memenatkan. Baik pengantin atau pun photographer masing-masing akan rasa benda yang sama. Walau macammana penat pun komitmen kedua-dua ini sangat perlu seiring bekerjasama untuk dapatkan moment yang terbaik.

Itulah terjadi untuk tugasan ini. Pengantin kepenatan tapi tetap terus bagi komitmen tinggi untuk bergambar. Respek dengan mereka ini. Ingat lagi bila Muhaini kekejangan kaki dan Syed dah tak boleh berdiri lama sebab terlalu penat dan mengantuk haha.

Dan sedikit berita sedih bila mereka kemalangan masa nak ambil album. Muhaini admit hospital. Sedih dah simpati. Harap-harap cepat sembuhlah hendaknya. Syed tolong-tolonglah apa yang patut kat rumah tu haha🙂

Untuk Muhaini dan Syed, selamat pengantin baru dan terima kasih..

Koleksi penuh mereka di flickr atau facebook saya. Layannnzz…

Nota kaki : Arsenal seri lawan Barca. Game laju gila. Jantung pun laju. Rasa macam tengok final world cup haha. Tunggu next leg kat Nou Camp, mengharapkan sesuatu luarbiasa akan berlaku. Kita tungguu…

Happy Wedding with Zizei
Url rasmi : http://www.zizeiazli.com
Laman blog rasmi : https://photogpicisan.wordpress.com
Koleksi gambar @ Flickr: http://flickr.com/photos/caplez/sets
Koleksi gambar @ Fotopages : http://caplez.fotopages.com
YM/FB : caplez@yahoo.com
Email : zizeiazli@gmail.com
Call/Sms : 019 – 233 9291

Tagged ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: