Family Potraiture – Sam Rais & family












Assalamualaikum

Entry kali ini lain sikit, bukan wedding, tapi Family Potraiture. Ikutkan ini adalah minat kedua saya dalam fotografi selepas wedding. Siapa ada anak mesti tau betapa gilanya tangkap gambar budak-budak ini. Biasanya saya shoot famili sendiri je, tapi bila dapat offer dari kawan saya Sam Rais, memang tak lepas lah peluang.

Shoot family terutamanya kanak-kanak ini tak macam shoot pengantin. Photog kena lebih banyak sabar dan pantas untuk capture semua aksi mereka, dalam masa 2 saat pun mereka boleh berubah aksi, ekspresi dan emosi. Itu yang susah tapi itulah yang bestnya. Bila dapat aksi yang kita nak kepuasan dia memanglah best.

Qasif tak berapa ada mood hari tu sebab demam. Tidurnya terganggu lepas kena kejut, tu yang moody je gambar-gambar dia, tapi ntahlah gambar moody pun comel.

Koleksi penuh di sini

Nota kaki : Sam baru ko tau macammana jadi subjek haha. Lepas aku shoot ko baru aku perasan yang aku pun takde gambar family…๐Ÿ™‚

Happy Family with Zizei (dah tukar)
Url rasmi : http://www.zizeiazli.com
Laman blog rasmi : https://photogpicisan.wordpress.com
Koleksi gambar @ Flickr: http://flickr.com/photos/caplez/sets
Koleksi gambar @ Fotopages : http://caplez.fotopages.com
YM/FB : caplez@yahoo.com
Email : zizeiazli@gmail.com
Call/Sms : 019 โ€“ 233 9291

Tagged , , , , , , , , ,

3 thoughts on “Family Potraiture – Sam Rais & family

  1. cikpingu says:

    pic canthheeekkk…
    rmbut bdk 2 mmg besh..

  2. sam rais says:

    terbaek la zizei..tu la selalu direct orang..kali ni aku yg kena..hambekkk…tp mmg sempoi la..walaupun kejap tp berbaloi2..ade jugak gmbo family aku..tenqiu ok..nnti tnggu je turn kau pulak kena tmbak ngan aku…he2..
    thanks again..

  3. Zizei says:

    sam : haha thanks bro.. tahniah utk yang ke 2. harap2 semuanya ok..๐Ÿ™‚

    cik pingu : hehehe yup alfro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: