Yang Zaliza & Nazim BIG Day – teaser







Nama Pengantin : Yang Zaliza & Nazim
Lokasi : Nilai
Tarikh : April 2010
2nd Photog : Amer

Assalamualaikum dan jumpa lagi.

Sebenarnya ada banyak gambar dari tugasan yang bersusun untuk ditulis dan dipaparkan di sini. Jadi sekiranya anda ingin lihat yang benar-benar terbaru, anda boleh melihatnya melalui facebook saya. Klik je antara 2 link FB dibawah. Banyak yang terbaru lagi hangat ada di sana. Anda boleh juga tag gambar sesiapa saja yang anda kenal, ianya percuma🙂

Bukan apa bila nak masuk blog, nak mengarang tu yang buat kemalasan tu, idea banyak tapi bila letak je tangan kat keyboard semuanya hilang macam biskut. Tak gunalah ada blog kalau setakat letak gambar tanpa apa-apa cerita, kan? Seperti biasa saya akan kongsi apa saja kepada mereka yang sudi membaca. Kalau malas baca, tengok je lah gambar, Ok la tuhhh (Saida)

Tugasan di atas berlangsung di Nilai. Nazim ni kawan kepada Dania, ala cerita Awan Dania tu, tapi sebenarnya mereka saling tidak mengenali pun, sebab Dania selalu kerja 1 jam je setiap minggu, dan sekarang dah tak kerja pun sebab drama dia dah abis haha😛 Menariknya kenduri mereka ni saya tak jumpa pun ayam masak merah atau dalca atau lauk-lauk biasa kenduri kahwin. Memang betul-betul masakan kampung, sampai saya sendiri tak tau apa yang saya makan haha, memang unik, ala kampung yang benar-benar kampung, memang sedap.

Di saat saya menulis ini mereka mungkin masih ada lagi di Bali untuk berbulan madu, untung betul Yang Zaliza ini, boleh teman suami kerja sambil jalan-jalan tengok negara orang. Jangan jeles ok..!!!

Tunggu untuk entri penuh atau jumpa saya di facebook untuk update terkini.

Nota bukulali : Saya akan lancarkan sebuah pakej baru khusus untuk keluarga, tungguuu…

Nota Kaki : Gambar kat bawah ni terbaru yang saya shoot semalam. Perasan tak ada bekas tayar kat tanah tu. Itu bekas tayar kereta rally yang dipandu oleh Karamjit Singh ketika pertunjukkan untuk majlis perkahwinan Julisiah & Ezali ini. Majlis perkahwinan yang penuh dengan adat campuran. Campuran apa dengan apa? kita tunggguu…..


Teaser Majlis Perkahwinan Julisiah & Ezali – Bukit Beruntung Rawang

Happy Wedding with Zizei
Url rasmi : http://www.zizeiazli.com
Laman blog rasmi : https://photogpicisan.wordpress.com
Koleksi gambar @ Flickr: http://flickr.com/photos/caplez/sets
Koleksi gambar @ Fotopages : http://caplez.fotopages.com
YM/FB : caplez@yahoo.com
Email : zizeiazli@gmail.com
Call/Sms : 019 – 233 9291

Tagged , , , , , , , , , ,

One thought on “Yang Zaliza & Nazim BIG Day – teaser

  1. […] teaser, kini saya nak kongsi dengan anda semua gambar-gambar untuk wedding Yang Zaliza dan Nazim ini. Saya […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: