Majlis Perkahwinan di Serambi Nelayan – Restoran Nelayan








Saya pun dah tak ingat ini kali ke berapa saya bersama keluarga ini, mula mengenali keluarga ini sejak mula² saya menjejaki kaki dalam industri fotografi kira² 4 tahun dulu. Alhamdulillah saya masih dipercayai. Terima kasih banyak².

Ini tugasan terakhir saya sebelum puasa. Dah nak dekat raya baru nak update blog hahaha, jangan marah ye. Sindrom M A L A S menjadi² sekarang ni nak update blog, tapi kalau update kat Facebook memang laju.🙂

Jom layanzz..

Blog : http://www.zizeiazli.com / https://photogpicisan.wordpress.com
Flickr: http://flickr.com/photos/caplez/sets
Facebook : http://www.facebook.com/pages/Zizei-Photography/85327121358
Email : zizeiazli@gmail.com
Call/Sms : 019 – 233 9291

2 thoughts on “Majlis Perkahwinan di Serambi Nelayan – Restoran Nelayan

  1. WanL says:

    nice collection bro…terbaik!!

  2. irmi says:

    salam, ble bg quotation utk wedding..nikah 26/03/2011, sanding 27/03/2011

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: