Raikan Chinta – Izad & Sue Merlimau Melaka – teaser








Assalamualaikum

Akhirnya tarikh yang ditunggu-tunggu pun tiba. Tarikh keramat 10 10 10. Ramai yang bertanya tapi hanya satu saja yang dapat dipenuhi. Tahniah kepada Sue dan Izad kerana awal-awal lagi telah merebut tarikh panaz ini😀

Kalau di KL ketika itu meriah dengan Majlis Perkahwinan Kayangan, kami di Merlimau Melaka juga meriah dengan majlis perkahwinan di daratan, sambil menikmati kenikmatan seefood di Umbai, memang terbaekkk.

Majlis meraikan pernikahan, persandingan dan bertandang untuk pasangan Sue dan Izad. Ingat lagi Telenovela Cinta. Ala pre wedding dan slideshow yang pernah dibuat di Tugu Negara dulu, inilah orangnya.

Memang hebat pasangan ini, tak susah nak handle. Mungkin sebab pernah bersama masa Pre-Wedding dulu so nak direct pun senang. Bergegar jugaklah kamera saya tahan gelak layan dua pasangan “sama padan” ini😀

Tunggu entri penuh, banyak yang menarik untuk dikongsi.


TungguuuUuuuUu…

Nota kaki : Join saya di Zizei Photograpphy Facebook Fanpage (tak biasa sebenarnya nak tulis fan) untuk perkongsian gambar² terbaru dan terkini. Alhamdulillah member hampir mencecah 1000 orang. Tekan je butang like tu, PERCUMA😀

Nota kaki 2 : FREE 2011 PRE-WEDDING PROMOTION masih berlangsung dengan meriahnya. Hubungi saya untuk maklumat lanjut

Blog : http://www.zizeiazli.com / https://photogpicisan.wordpress.com
Flickr: http://flickr.com/photos/caplez/sets
Facebook : http://www.facebook.com/pages/Zizei-Photography/85327121358
Email : zizeiazli@gmail.com
Call/Sms : 019 – 233 9291

Tagged , , , , , , , , , , , ,

One thought on “Raikan Chinta – Izad & Sue Merlimau Melaka – teaser

  1. kechik says:

    wahhhhh terbaik…
    aku suke…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: