Hafid & Aimi – Pre Wedding Jalanan di Kuala Lumpur










Kalau korang masih ingat, tahun 2010 saya ada buat satu promosi. Pasangan yang pertama buat tempahan untuk setiap bulan untuk tahun 2011 akan dapat PERCUMA Pre Wedding dan Aimi dan Hafid adalah pasangan yang pertama yang menempah untuk majis perkahwinan bulan Januari.

Tema untuk Pre Wedding ini adalah jalanan. Kami bermula dari Maju Junction dan tamat di Dataran Merdeka. Memanglah kepenatan yang teramat masa ini. Credit untuk bakal pengantin ini sebab sama² mengharungi kepenatan dan inilah hasilnya.

InsyaAllah kalau tiada aral, esok pasangan ini akan diijab kabulkan. So kita tunggu nanti koleksi perkahwinan mereka pula.

Klik sini kalau nak tengok set koleksi ini dengan sedikit jalan cerita.

Anda ada impian, idea, konsep, jalan cerita, lokasi atau apa jua yang unik, istimewa atau luarbiasa? Impian Pre-Wedding anda mungkin boleh menjadi kenyataan. Lebih menguntungkan bila anda membuat tempahan pakej perkahwinan awal, 5 bulan sebelum majlis, satu sesi Pre-Wedding PERCUMA boleh menjadi milik anda. Hubungi kami untuk lanjut.

Nota kaki : Arsenal pegi final Curling Cup. Mesti ramai orang cakap “kasi can la kat Arsenal sebab dah lama tak menang cup” elehhh korang jeles sebab Curling Cup pun korang susah nak menang.. kan.. hak hak hakkk..

Blog : http://www.zizeiazli.com / https://photogpicisan.wordpress.com
Facebook : http://www.facebook.com/ZizeiPhotography
Flickr: http://flickr.com/photos/caplez/sets
Email : zizeiazli@gmail.com
Call/Sms : 019 – 233 9291

Tagged , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: