Acid & Fad – Majlis Bertandang Bangi











Outdoor untuk majlis bertandang kali ini lokasinya tidak secantik yang anda boleh lihat dalam gambar di atas. Semak samun sana sini, tak ada yang cantik pun sebenarnya kalau lihat dengan mata kasar. Pengantin sendiri pun macam berkerut je masa sampai ke sini haha. Tapi bila di tunjuk sedikit gambar mereka dalam LCD kamera barulah nampak kesegar bugarnya. Layannnnn…

Seperti yang dijanjikan sedikit buah tangan dari Singapore pada malam hari..

Susah sebenarnya nak shoot mercu tanda universal studio ni, asyik penuh je orang, samaada korang datang awal pagi, time hujan atau lewat malam macam ni, baru tiada gangguan

Song of the Sea

Promosi : Diskaun 10% untuk tempahan awal, sekiranya anda menempah untuk 3 majlis serentak (nikah + sanding + tandang). Klik facebook untuk lebih lanjut.

Blog : http://www.zizeiazli.com / https://photogpicisan.wordpress.com
Facebook : http://www.facebook.com/ZizeiPhotography
Flickr: http://flickr.com/photos/caplez/sets
Email : zizeiazli@gmail.com
Call/Sms : 019 – 233 9291

Tagged , , , , , , , ,

One thought on “Acid & Fad – Majlis Bertandang Bangi

  1. eja says:

    ingatkan ada diskaun utk ke universal studio…ngehngehhhh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: