Aimi & Hafid – Wedding Kompleks Penjara Kajang

Assalamualaikum..

Pertama kali tugasan dalam kawasan penjara. Tak sangka pulak boleh buat kenduri kawin dalam ni, ingatkan kawasan larangan semata²🙂

Bukan semua manusia dilahirkan sempurna, ada juga yang tersilap langkah dan bukan bermakna kehidupan terus akan jadi sia², masih boleh kembali ke jalan yang sebenar. Penjara bukan semata untuk menghukum tapi satu tempat pemulihan😀

Buat Aimi dan Hafid, selamat pengantin baru dan terima kasih🙂

Jom layan..















Minggu lepas saya berpeluang ke Astro Fest. Ini kali ke 3. Terima kasih buat sahabat Iqbal untuk tiket kali ke 3 ini. Dan kali ini saya dapat shoot Faizal Tahir dan Meet Uncle Hussain. Selalu tengok FT dalam tv je, tak sangka rupanya peminat dia sangat fanatik dan showmanship FT mmg gempak. I likeee…

Layan je lah gambar2 kat bawah ni atau klik facebook saya kalau nak layan banyak lagi.










Nota kaki : Klik facebook page saya untuk banyak lagi gambar yang saya nak kongsi. Pasti lebih hangat terkini dan sensasi😀😀

Blog : http://www.zizeiazli.com / https://photogpicisan.wordpress.com
Facebook : http://www.facebook.com/ZizeiPhotography
Flickr: http://flickr.com/photos/caplez/sets
Email : zizeiazli@gmail.com
Call/Sms : 019 – 233 9291

Tagged , , , , ,

One thought on “Aimi & Hafid – Wedding Kompleks Penjara Kajang

  1. Yoges says:

    Helo encik , nak tanya..mcm mane nak booking dewan kat kompleks penjara kajang..
    harga sewa berapa…coz saya sedang cari dewan for my wedding..harap dapat bagi info…thank you

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: