Sabariah & Firdaus | Pre Wedding – Pavilion KL










Assalamualaikum.

Ini kali kedua photoshoot saya di Pavilion KL. Saya pernah ke sini sekali dulu untuk pre wedding Modi & Maya. Pre wedding kali ini kami mendapat restu sepenuhnya dari pengurusan Pavilion. Yup, kalau korang nak buat photoshoot di sini dalam keadaan tenang dan tenteram, perlu ada kebenaran bertulis dari pengurusan Pavilion atau korang akan di halau kalau tiada kebenaran. Tahniah buat pasangan ini kerana idea dan usaha mereka untuk semua ini.

Ada lagi koleksi prewedding ini di facebook fan page saya. Jom layann…

Alhamdulillah majlis pernikahan dan persandingan mereka berjalan baik minggu lepas. Ramainya sedara mara yang datang. Gambar goup photo di bawah ni hanya baru sepupu sepapat, belum masuk lagi pakcik dan makcik². Tunggu entry penuh untuk majlis perkahwinan mereka ini atau macam biasa klik dan like je facebook fan page saya kalau nak tengok banyak lagi gambar kemeriah majlis perkahwinan mereka.

Terima kasih🙂

Blog : http://www.zizeiazli.com / https://photogpicisan.wordpress.com
Facebook : http://www.facebook.com/ZizeiPhotography
Flickr: http://flickr.com/photos/caplez/sets
Email : zizeiazli@gmail.com
Call/Sms : 019 – 233 9291

Tagged , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: