Nik Noorafzan & Suhaimi – Wedding Solemnization












Assalamualaikum.

Dah lama tak update blog. Asyik bizi update dekat FB je. Macam biasa untuk terbaru, terkini dan terhangat boleh klik ke Facebook Page saya.

Tugasan kali ini menjadi jurugambar kedua disamping seorang jurugambar utama yang terhebat di Malaysia iaitu Syahrin Abd Aziz dari The Wedding Diaries. Jurugambar yang terkenal dengan karya-karya yang hebat dan editing yang mantap, bertuah bila di pilih dan dapat bekerja bersama-sama.

Ada banyak lagi koleksi yang anda boleh tonton, klik saja di sini. Kalau nak tengok video yang dirakam oleh Official Videographer – Horahorey Videography juga ada linknya di sana. Layanzz

Blog : http://www.zizeiazli.com / https://photogpicisan.wordpress.com
Facebook : http://www.facebook.com/ZizeiPhotography
Flickr: http://flickr.com/photos/caplez/sets
Email : zizeiazli@gmail.com
Call/Sms : 019 – 233 9291

Tagged , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: