Aima & Alan – Dewan KAED UIA Gombak

Assalamualaikum

Minggu cuti sekolah yang tersangatlah bizi. Terima kasih kerana sudi masuk ke blog yg lama tak update ni🙂 Macam biasa kalau nak tonton yang terkini dan terhangat boleh klik di Facebook Page saya.

Dah banyak tempat saya pergi, banyak orang saya jumpa dan banyak rumah saya masuk. Tapi rumah pengantin kali ini memang sangat luar biasa bagi saya. Biasanya kita boleh jumpa binaan rumah macam ni mungkin kalau di Fraser Hill atau seumpamanya, tapi rumah ini hanya terletak di Gombak. Banyak cerita disebalik rumah ini yang kalau saya cerita 7 generasi pun belum tentu habis.🙂🙂

Jom layan…


















Nota kaki : Alhamdulillah. Selesai 4 tugasan untuk 2 minggu pertama cuti sekolah bulan ini. Terima kasih orang² Klang, Ampang, Selayang dan Genting. Banyak album nak disiapkan dan banyak gambar yg nak dikongsi. Tungguuuuuu

Blog : http://www.zizeiazli.com / https://photogpicisan.wordpress.com
Facebook : http://www.facebook.com/ZizeiPhotography
Flickr: http://flickr.com/photos/caplez/sets
Email : zizeiazli@gmail.com
Call/Sms : 019 – 233 9291

Tagged , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: