Ronnita & Azlan – Outdoor Potraiture FRIM



















Assalamualaikum.

Selamat berpuasa. Dah masuk 15 hari berpuasa, lagu raya pun dah main dekat radio. Dah start gaduh ke pasal turn balik raya tahun ni..?? haha. Mungkin ada orang rasa perkara ni lawak tapi ada orang yang bergenang air mata pasal perkara ni. Tahukah anda ibubapa yang tabah menangis sebab anak perempuannya tak dapat balik raya sebab taat pada suaminya dapat pahala besar.

Alhamdulillah saya tak pernah gaduh pun pasal turn balik kampung, sebab memang dah hampir setiap hari balik kampung. So tips jari jodoh, kawinlah dengan orang kampung sendiri🙂

Entry kat atas wedding dekat Selayang dan outdoor di FRIM. Caj nak buat wedding potraiture di FRIM sudah dinaikkan ke RM100.00, sekian terima kasih🙂

Buat Ronnita dan Azlan – Selamat pengantin baru dan terima kasih. Ada banyak lagi koleksi gambar² mereka. Klik saja link facebook page saya dekat sebelah kanan atas ni. Terima kasih

Nota kaki : Pakej untuk 2012 telah dibuka. Jadi yang pertama membuat tempahan untuk setiap bulan tahun 2012, anda akan mendapat satu promosi prewedding PERCUMA. Bukan itu saja dua pasangan pengantin terawal akan mendapat satu storybook album yang diupgrade PERCUMA ke saiz 12×12. Jadi yang pertama untuk satu penjimatan dan tawaran menarik ini. Maklumat lanjut di www.facebook.com/zizeiphotography

Blog : http://www.zizeiazli.com / https://photogpicisan.wordpress.com
Facebook : http://www.facebook.com/ZizeiPhotography
Flickr: http://flickr.com/photos/caplez/sets
Email : zizeiazli@gmail.com
Call/Sms : 019 – 233 9291

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: