Farah & Hazrill – Wedding at Genting Highland


















Assalamualaikum..

Habis je outdoor dekat FRIM, saya terus bergegas naik ke Genting Highland petang tu juga untuk tugasan seterusnya ini. Memang tak sangka ada orang kahwin dekat atas Genting ni, dan mengikut kata orang² masjid tu, ini first time majlis nikah dibuat di situ, kadi pun diimport dari Bentong.

Esoknya masa outdoor, hujan pun turun. Kami ber”outdoor” dalam keadaan sejuk dan kabus. Dah macam kat oversea dah rasanya, cuma bila cakap tak keluar asap je kat mulut haha.

Selamat melayani gambar² di atas atau klik saja link facebook saya untuk banyak lagi koleksi gambar² mereka.

Nota kaki 1 : Selamat hari raya maaf zahir batin utk semua mereka yang mengenali saya. Semoga anda semua happy dengan raya tahun ini🙂

Nota kaki 2 : Pakej untuk 2012 telah dibuka. Jadi yang pertama membuat tempahan untuk setiap bulan tahun 2012, anda akan mendapat satu promosi prewedding PERCUMA. Bukan itu saja dua pasangan pengantin terawal akan mendapat satu storybook album yang diupgrade PERCUMA ke saiz 12×12. Jadi yang pertama untuk satu penjimatan dan tawaran menarik ini. Maklumat lanjut di www.facebook.com/zizeiphotography

Blog : http://www.zizeiazli.com / https://photogpicisan.wordpress.com
Facebook : http://www.facebook.com/ZizeiPhotography
Flickr: http://flickr.com/photos/caplez/sets
Email : zizeiazli@gmail.com
Call/Sms : 019 – 233 9291

Tagged ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: