Berinai, bertandang, Fotokids, Khatam, Nikah, Outdoor, Persalinan, Pertunangan, prewedding, Sanding, Teaser, Tips

Pakej Fotografi Perkahwinan | Wedding Photography Package | Jurufoto Perkahwinan Selayang Kuala Lumpur

Hi all. Just Click here  and signup the form and we will send the package quotation to your valid e-mail address within 24 hours working days OR find and PM us at our facebook page.

 

More photos, news, latest update and special promotion, Click and LIKE now -> http://www.facebook.com/zizeiphotography 🙂

Blog : http://www.zizeiazli.com / http://www.thehappywedding.net
Facebook : http://www.facebook.com/ZizeiPhotography
Instagram : www.instagram.com/zizeiazli
Flickr: http://flickr.com/photos/caplez/sets
Email : zizeiazli@gmail.com
Call/Sms/Wapps : 019 – 233 9291

Web forms by 123ContactForm

Advertisements

67 thoughts on “Pakej Fotografi Perkahwinan | Wedding Photography Package | Jurufoto Perkahwinan Selayang Kuala Lumpur”

  1. haj : (Remote host said: 554 delivery error: dd This user doesn’t have a yahoo.com account) – boleh dapatkan emel yg betul semula. Terima kasih 😀

  2. Wah, zizei cograts. Now with Happy Weeding semakin berjaya..
    To those viewer, pasal quality jgn risau.. I can guarantee 100% perfect. Tak caya..tengok my pic – frm Azian Anwar

    To Azian : thanks aziann.. rajin ko melawat sini.. thanks lagi

  3. salam..bole emailkan sy quotation utk nikah+mlm berinai+sanding..
    dan quotation utk pakej cristal..
    area lembah klang..
    majlis pd 27 dan 28 Februari 2010..
    thanks..

  4. pls email me quotation price. saya suke yg unik n ala2 tradisional but maybe nak amek tok gambar nikah jek. so awak syorkan the best for me. saya nak kawin bulan june nex yr but tak decide lagi bile tarikh. pastu if boleh provide sekali sample @ pic yg da ame dule k. tanks.

  5. hi…blh tak email kat sy quotation bagi semua pakej nikah dan sanding.
    majlis saya pada 26 dec 2009. di johor bahru..tq

  6. salam Bro., boleh x email kan quatation dkt saya pakej diamond and kristal..n blh saya tau apa tue mockup sticky album..
    tarikh nikah 13 march 2010 n sanding 14 march 2010.. dkt greenwood , gombak..

  7. salam, nak mintak quotation for pakej – Berlian, Crystal & diamond diatas.

    details:
    wedding scheduled to be held in July 2010
    location: Gombak (near to IIUM)
    TQ in advance

  8. Terima kasih kepada semua yang bertanya.
    Tempahan untuk bulan Januari(01) Februari(02) dan Mac(03) 2010 telah dipenuhi.

    Harga pakej untuk 2010 akan dinaikkan, jadi tempah sekarang sebelum 31/12/2010 untuk mendapat harga terkini dan penjimatan.

    Terima kasih 😀

  9. Wah abg Zizei, bisnes makin mantap.. to viewers and future customers, psl kualiti jgn risau.. Zizei akan berikan yang terbaik utk anda semua.. Dia photog paling spoting di abad ini! Pcaya lah!

  10. salam,
    ada tak pakej bawah rm1000, kalu bole tak nak storyboard album but nak print in 4R size for unlimited photo shoot.

    or bole antar quatation pakej to my email.

    tima kasih.

  11. Salam,
    Saya ingin dapatkan quotation utk perkihdmatan jurugambar untuk majlis perkahwinan saya pada 12 Jun 2010 dan 13 Jun 2010.

    terima Kasih

Comments are closed.