Pakej Fotografi Perkahwinan | Wedding Photography Package | Jurufoto Perkahwinan Selayang Kuala Lumpur

Hi all. Just Click here  and signup the form and we will send the package quotation to your valid e-mail address within 24 hours working days OR find and PM us at our facebook page.

Our exclusive wedding album. Click picture to see more.
The exclusive album sample. Click for more

Client testimonial. Click here to read more😀
More testimoni click on the picture

More photos, news, latest update and special promotion, Click and LIKE now -> http://www.facebook.com/zizeiphotography🙂

Blog : http://www.zizeiazli.com / http://www.thehappywedding.net
Facebook : http://www.facebook.com/ZizeiPhotography
Instagram : www.instagram.com/zizeiazli
Flickr: http://flickr.com/photos/caplez/sets
Email : zizeiazli@gmail.com
Call/Sms/Wapps : 019 – 233 9291

Web forms by 123ContactForm

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

67 thoughts on “Pakej Fotografi Perkahwinan | Wedding Photography Package | Jurufoto Perkahwinan Selayang Kuala Lumpur

  1. iza says:

    Salam..leh saya tau harga pakej emas tu..nikah pada 1 mei, sanding sebelah pempuan pada 2 mei di Shah alam

  2. kzphotostudio says:

    orait byk pakej yer..
    tapi kenapa xletak price?

  3. ifa says:

    Abg zizie…

    utk tunang berapa yer..MAY 30hb..kat Beranang selangor.

    TQ

  4. aliahus1983 says:

    salam, boleh email pd sy harga utk pakej diamond-berapa jam coverage?tq

  5. azyani says:

    salam.emailkan pd saya harga pakej..tq

  6. eryn says:

    hye..plz email quat.tq…
    i dr sg.buloh jer

  7. rais says:

    salam.. nak tahu lebuh lanjut pasal package outdoor sahaja.he..hee

  8. fadilah says:

    boleh email kat sy semua harga pakej x?

  9. sufian says:

    Bro selayang kat mana….sy juga dari selayang

  10. eeda says:

    please emel me hage pakej tunang tu?
    area ampang je..

  11. eryn says:

    email quat tuk mjlis prsandingan dewan bln dis 09.ada 2 couple tau?

  12. fana says:

    salam nak dptkan quo utk pakej pre wedding tq

  13. Zizei says:

    Semua quotation telah dihantar ke emel masing2..

    Terima kasih🙂

  14. haj says:

    askm.. bleh sy dptkn hrga smua pakej.. duk ngah servey hrga dn kualiti gmbar ni..

  15. Zizei says:

    haj : (Remote host said: 554 delivery error: dd This user doesn’t have a yahoo.com account) – boleh dapatkan emel yg betul semula. Terima kasih😀

  16. AziAN says:

    Wah, zizei cograts. Now with Happy Weeding semakin berjaya..
    To those viewer, pasal quality jgn risau.. I can guarantee 100% perfect. Tak caya..tengok my pic – frm Azian Anwar

    To Azian : thanks aziann.. rajin ko melawat sini.. thanks lagi

  17. ida says:

    hye, saya nak tau harga bagi semua package wedding..TQ

  18. Zizei says:

    ida : emel saya di caplez@yahoo.com terima kasih..

  19. marina says:

    leh x segera kol saya nak wat appointment….wedding on 11 & 12 dec 2009

  20. ezreen says:

    “Quotation Fotografi”
    Tarikh : 20 mac 2010
    Majlis : Nikah + sanding
    Lokasi : kepong selangor

  21. ija says:

    salam..bole emailkan sy quotation utk nikah+mlm berinai+sanding..
    dan quotation utk pakej cristal..
    area lembah klang..
    majlis pd 27 dan 28 Februari 2010..
    thanks..

  22. kharisah says:

    boleh emailkan saya harga paker untuk pertunangan?

  23. juliana says:

    boleh tak email semua harga untuk pakej tersebut?majlis saya pada 14 februari 2010

  24. Zizei says:

    semua quotation telah saya forward ke emel masing2. Terima kasih😀

  25. riza azwin says:

    jgn lupa mail ye utk semua harga pakej di atas..sy dh mail butir2 yg diperlukan..TQ

  26. Zizei says:

    riza azwin : emel sudah direply, boleh check inbox tq..

  27. azila says:

    pls email me quotation price. saya suke yg unik n ala2 tradisional but maybe nak amek tok gambar nikah jek. so awak syorkan the best for me. saya nak kawin bulan june nex yr but tak decide lagi bile tarikh. pastu if boleh provide sekali sample @ pic yg da ame dule k. tanks.

  28. Zizei says:

    azila : dah hantar quotation. boleh check yr emel. Thankss

  29. norazura says:

    hi…blh tak email kat sy quotation bagi semua pakej nikah dan sanding.
    majlis saya pada 26 dec 2009. di johor bahru..tq

  30. Zizei says:

    norazura : boleh check emel. thankss

  31. dila says:

    leh x tolng email kan sy harga kesemua pakej diatas,tq…

  32. fara says:

    salam,leh emailkan harga pakej2 x?majlis pd 21 mac 2010..di sg buaya rawang

  33. INTAN says:

    salam Bro., boleh x email kan quatation dkt saya pakej diamond and kristal..n blh saya tau apa tue mockup sticky album..
    tarikh nikah 13 march 2010 n sanding 14 march 2010.. dkt greenwood , gombak..

  34. azza says:

    salam, nak mintak quotation for pakej – Berlian, Crystal & diamond diatas.

    details:
    wedding scheduled to be held in July 2010
    location: Gombak (near to IIUM)
    TQ in advance

  35. nurul says:

    boleh emailkan saya harga pakej… majlis saya pd 14 mac 2010. bertandang

  36. Zizei says:

    Terima kasih kepada semua yang bertanya.
    Tempahan untuk bulan Januari(01) Februari(02) dan Mac(03) 2010 telah dipenuhi.

    Harga pakej untuk 2010 akan dinaikkan, jadi tempah sekarang sebelum 31/12/2010 untuk mendapat harga terkini dan penjimatan.

    Terima kasih😀

  37. aleySha says:

    saya nk tau quotation untuk pakej cristal & pakej diamond..wedd june 2010 di cheras,KL..need asap..thanx

  38. ifa says:

    leh bagi quotation pakej2…wedd 16/1/2010…tq

  39. azwin says:

    Bleh tak e-mailkn sy harga pakej utk nikah + berinai?
    Lagi satu pakej sanding n outdoor?
    Tq

  40. xera says:

    Salam..

    Boleh tak quote sy harga utk Pakej D @ kalau tak keberatan price utk setiap pakej?

  41. aWeen says:

    salam, please email kat sy harga semua pakej . sy dah email details sy . thanx!

  42. hunny says:

    hi bley reply kt harga sume pkej..

  43. hajar says:

    salam,

    blh x email sy harga utk semua pakej.Tq,

  44. Diyana Sabdin says:

    sy dh email caplez@yahoo.com utk dptkn quotation sume pakej A smpai D. pls reply ya. tq!

  45. shima says:

    i da email utk tgk ur quotation…

  46. shaza says:

    leh bagi quotation pakej2..asap…wedd 8/4/2010…tq

  47. Apis Persie says:

    Wah abg Zizei, bisnes makin mantap.. to viewers and future customers, psl kualiti jgn risau.. Zizei akan berikan yang terbaik utk anda semua.. Dia photog paling spoting di abad ini! Pcaya lah!

  48. Zizei says:

    apis : terima kasih pasal masih sudi ke blog buruk ini..😀

  49. Shasha says:

    Sy tgk pakej ditawarkan amat menarik.
    Tp kalo dpt emelkn price utk setiap pakej,lbh permudahkn sy .

  50. Hanis says:

    Boleh saya dapatkan pakej terkini

  51. kaesya says:

    perkahwinan bln 12 saya nak tahu kesemua harga2 pakej,tq

  52. nadia says:

    salam… bleh anta kan qoutation untuk sanding x??? tq ek

  53. Zizei says:

    Salam semua.

    Untuk mendapat quotation lengkap, boleh emel saya di zizeiazli@gmail.com dan berikan detail majlis anda seperti contoh di atas.

    Terima kasih…😀

    zz

  54. salam..nice pic bro..🙂

  55. linda says:

    boleh beri quotation pakej2?

  56. amiey says:

    SALAM…

    minta quotation pakej2 yg u ada..

    tq

  57. zureen says:

    salam,
    ada tak pakej bawah rm1000, kalu bole tak nak storyboard album but nak print in 4R size for unlimited photo shoot.

    or bole antar quatation pakej to my email.

    tima kasih.

  58. Nina Kamarudin says:

    Salam,
    Saya ingin dapatkan quotation utk perkihdmatan jurugambar untuk majlis perkahwinan saya pada 12 Jun 2010 dan 13 Jun 2010.

    terima Kasih

  59. […] Langkah pertama emel saya ke zizeiazli[@]gmail.com ( buang tanda [ ] ) Emel dengan tajuk – Quotation Fotografi oleh (nama anda) dan sertakan detail seperti nama, no telefon, tarikh majlis, lokasi majlis dan majlis apa. Emel anda biasanya akan dibalas dengan pantas. Untuk follow-up boleh sms atau msg inbox saya di facebook untuk reminder. Semua ini sama seperti yang saya pernah tulis di sini. […]

  60. liza says:

    leh bg pakej terkini utk wedding

  61. miza says:

    sy nak thu quotation bp?

  62. Ila says:

    nk tau pakej terkini utk wedding

  63. Zizei says:

    Salam semua.

    Untuk mendapat quotation lengkap, boleh emel saya di zizeiazli@gmail.com dan berikan detail majlis anda seperti contoh di atas.

    Terima kasih…

    zz

  64. maya says:

    boleh tak saya nk harga sume pakej ye..

  65. farah says:

    hi..bole bg quotation for all wedding packages

Comments are closed.

%d bloggers like this: